Maximaal 5 personen

POLYVALK

De meest verhuurde zeilboot in Friesland! Onze vloot Polyvalken is goed onderhouden en heeft uiterst comfortabele zeileigenschappen. Met deze boot kun je heerlijke tochten maken maar is ook zeker sportief te varen. Voor ieder wat wils dus! Onze boten zijn standaard uitgerust met een buitenboordmotor, fenders, hoosblik, meerpen en waterkaart.

Stabiel
geschikt voor tochten
inclusief motor
Maximaal 2 personen

LASER PICO

De Laser Pico is een sportieve boot om mee over het water te racen. Deze boot kan alleen worden gevaren (door jeugd vanaf 14 jaar of volwassenen), maar er kan ook een fokje op worden gezet waardoor de boot door 2 kinderen gevaren kan worden. Neptunus ligt aan een ''privémeertje'' waar je heerlijk kunt varen, maar je kunt ook de oversteek naar het grotere Koevordermeer maken. Bij de boothuur is het wetsuit altijd inclusief.

Sportieve boot
snel en wendbaar
samen of alleen
Maximaal 2 kinderen

OPTIMIST

De bekendste zeilboot voor beginnende zeilertjes: de Optimist. Geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud en is met kleinere kinderen zelf met z'n tweeën te varen. Het meertje waar je vanaf Neptunus kunt zeilen is erg ondiep (maximaal 1 meter) dus als in het water valt kun je overal staan. Ook ligt hier een ponton, zodat je even aan kunt leggen. Bij de huur van de Optimist zit een wetsuit inbegrepen zodat je het altijd lekker warm hebt!

Leren zeilen
Stabiel
Beginner
Ondiep vaarwater
1 persoon per set

WINDSURFSET

Of je nu voor het eerst op een plank staat of al een gevorderde surfer bent; om lekker te surfen moet je bij Neptunus zijn! Op ons ‘privémeertje’ kun je perfect de beach start oefenen, gijpen, overstag gaan en planeren. Er komt hier verder bijna geen verkeer en het is lekker ondiep zodat je makkelijk op je plank klimt, én kan staan als je eraf valt. Voor wat meer actie en hardere wind vaar je door naar het grotere Koevordermeer. Je hebt altijd keuze uit diverse zeilmaten, zodat je bij elke windkracht goed kunt surfen.

Nieuwste materiaal
groot aanbod zeilmaten
inclusief wetsuit
Maximaal 6 personen

SLOEP

Lekker uitwaaien op het water, dat kan in de Langweerder Sloep! Een makkelijk te varen luxe sloep voor maximaal 6 personen. In alle rust de Friese Meren ontdekken en onderweg aanlegge in een gezellig dorpje. De sloep is makkelijk te varen, en er zijn geen diploma's voor nodig. Een ander groot voordeel is dat sloep onder bijna alle bruggen door kan.

Makkelijk te varen
rust
tochten